Openluchtdienst en Huttenbouwen in Nieuwpoort

Op zaterdag 9 en zondag 10 september zal er midden in de natuur langs de Lek in Nieuwpoort het evenement ‘Nieuwpoort Open Sky’ georganiseerd worden. Organisatie is in handen van een aantal vrijwilligers uit Molenwaard. Op zaterdag zal er een vanaf 10.00 uur tot en met 16.00 uur een huttenbouw festijn gehouden worden en op zondag zal het evenement afgesloten worden met een openluchtdienst in ‘Het Dalletje’. Aanvang van de openluchtdienst is 14.30 uur.

Het huttenbouwen is voor kinderen van 5 tot en met 14 jaar, aanmelden voor deelname via de website van Nieuwpoort Open Sky (www.nieuwpoortopensky.nl). De toegang is gratis.

Spreker van de openluchtdienst zal zijn dominee Elzo Bijl uit Numansdorp en muzikale medewerking zal verleend worden door de Gospelband Think Twice uit Sleeuwijk. Toegang is gratis, maar er zal wel een collecte gehouden worden om de onkosten te bestrijden.

‘Het Dalletje’ een unieke locatie in Nieuwpoort

De openluchtdienst zal traditiegetrouw georganiseerd worden in ‘Het Dalletje’ langs de Nieuwpoortse wallen. Het Dalletje is bereikbaar via Het Hoofd in Nieuwpoort. Daar kunnen bezoekers tevens hun auto of fiets parkeren.