Gospelband Think Twice komt naar Nieuwpoort

Gospelband Think Twice

Op zondag 10 september 2017 zal Gospelband Think Twice uit Sleeuwijk medewerking verlenen aan de openluchtdienst in Het Dalletje in Nieuwpoort.

Think Twice

De naam Think Twice is voor de band gekozen met een bepaald doel. Als we om ons heen kijken in de wereld waarin we leven dan word je van alle kanten beïnvloed door familie, vrienden, tv en internet, noem maar op. Soms is de verleiding groot om af te dwalen en de brede weg te volgen in plaats van de smalle weg die God ons wijst. Dan wijken we af van wat God van ons vraagt.

wegwijzerDenk twee keer na en zeg niet overal zomaar ja of nee tegen. Wijs niet zomaar dingen van de hand. Maar zeg ook niet overal klakkeloos ja op. Het is belangrijk om weloverwogen keuzes te maken in het leven. Keuzes die wij samen met onze Heer willen maken en daarom dat wij in ons logo verwijzen naar het kruis.

Daarom willen wij als band bijdragen aan een richting die je moet gaan. Kies de juiste weg op je levenspad. Denk daarom na over wat goed voor je is en denk nog dieper na over wat God voor plan met je heeft. Think Twice.