Optreden Rob Favier in Nieuwpoort

Op zaterdagavond 1 september 2018 komt liedjesschrijver/zanger/entertainer Rob Favier naar Nieuwpoort om een optreden te verzorgen op Nieuwpoort Open Sky. Een tweedaags openlucht evenement van een aantal kerken uit Nieuwpoort en Langerak.

Rob Favier is van jongs af aan opgegroeid met muziek. Hij trok op zijn achttiende al door Europa met een fulltime band. Hierna begon hij aan de studie theologie die hij met succes afrondde.

Zoals velen al eerder ontdekt hebben, heeft hij een geheel eigen manier van optreden: een mengeling van liedjes en verhalen, waarbij het humoristische aspect duidelijk aanwezig is. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe inhoud van zijn woorden: het zoeken naar datgene wat echt waardevol is, vanuit het Grote Nieuws van God ontdekken wat we daarmee kunnen in ons dagelijks leven, een plaatsje vinden als gelovig mens in de huidige maatschappij. Men noemt zijn – uitsluitend Nederlandse – teksten “zeer sterk”. De muziekstijl is niet goed te omschrijven: van pop tot luisterliedjes tot cabaret of ergens er tussenin.

Het optreden begint om 20.00 uur en de toegang is gratis, toegangskaarten kunnen hier besteld worden.

Op zondag 2 september 2018 organiseert Nieuwpoort Open Sky een openluchtdienst met muzikale medewerking van De Mamaband uit Nieuwpoort en jongerenkoor Blended Voices uit Nieuwpoort/Langerak. Aanvang van de openluchtdienst 14.30 uur.

Alle aciviteiten van Nieuwpoort Open Sky vinden plaats in Het Dalletje aan de Schippersweg in Nieuwpoort. Het Dalletje ligt binnen de wallen aan de rand van Vestingstad Nieuwpoort (Zuid-Holland). Een mooi stukje natuur langs de Lek. Een prachtige locatie voor de activiteiten voor Nieuwpoort Open Sky.